Tickets

We hadden je graag ontvangen op de 2021-editie. Alle voorziene tickets werden verkocht.

Opgelet: Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis deelnemen. Kinderen van de scholen in Rijkhoven en Kleine-Spouwen krijgen via de school een vrijkaart die geldig is voor elk tijdsslot.

De Elfen en Trollentocht zal enkel toegankelijk zijn met een Covid Safe Ticket (CST). Dit betekent dat zowel bezoekers als medewerkers vanaf 12 jaar oud alleen toegang krijgen op vertoon van een geldig CST. Voor bezoekers uiteraard vergezeld van een geldig toegangsticket. Een CST is persoonlijk en wordt vergeleken met je identiteitskaart of rijbewijs. Vergeet je identiteitskaart of rijbewijs niet.

Verifieer je persoonlijke CST vooraleer je een ticket koopt. Doe dit ook voor iedereen waar je een ticket voor aankoopt. Extra informatie kan je op deze pagina vinden.
Aangekochte tickets worden bij een geweigerde CST niet terugbetaald.

Indien de elfen en trollentocht 2021 niet kan plaats vinden, kunnen de tickets gebruikt worden op een volgende editie van de elfen en trollentocht.

Hou er rekening mee dat er mogelijks foto en video opnames van jou gemaakt worden voor gebruik op o.a. onze website, onze sociale media kanalen en promotiefilmpjes.