Praktisch

Locatie
De elfen en trollentocht speelt zich af binnen de muren van de Landcommanderij van Alden Biesen in Rijkhoven.

Tickets
Tickets zijn enkel online te koop via deze website. Wegens de populariteit van dit evenement en het beperkt aantal toegelaten bezoekers raden we aan tickets zo snel mogelijk te kopen zodra deze beschikbaar zijn. Hou onze website en social media in de gaten!

Parking
Aan de voorzijde van de kasteel site is er een verhard parkeerterrein beschikbaar. Parkeren op dit terrein is tijdens dit event gratis. Onze parkingmedewerkers vangen jullie op en geleiden de bezoekers naar de start van dit onvergetelijk verhaal.

COVID
De elfen en trollentocht zal enkel toegankelijk zijn voor mensen met een Covid Safe Ticket in combinatie met een geldig toegangsticket en identiteitsbewijs. Een CST is persoonlijk en wordt vergeleken met je identiteitskaart of rijbewijs. Vergeet dus je identiteitskaart of rijbewijs niet. Extra informatie kan je op deze pagina vinden.

  • Onze medewerkers scannen alle bezoekers aan de ingang via de covidscan-app
  • Bij een rood scherm zal de persoon geen toegang krijgen tot het event
  • Bij een groen scherm zal je na een identiteitscontrole (paspoort, id of rijbewijs) en het vertoon van een geldig toegangsticket toegang krijgen tot het event.
  • Bezoekers in de wachtrij voor de CST controle moeten steeds hun mondmasker dragen.
  • Aangekochte tickets worden bij een negatieve CST niet terugbetaald.

Kledingadvies
De wandeling gaat deels over onverharde paden, zorg zeker voor stevige en waterdichte schoenen of laarzen.

Rolstoelen en kinderwagens
Bepaalde passages van de wandeling zijn niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Hier is een alternatieve route voorzien.
De wandeling gaat deels over onverharde paden. Bij regen kunnen deze moeilijk toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens.

Toiletten
Bij de start en het einde van de wandeling zijn toiletten.

Drinken en eten
Afhankelijk van de geldende Covid-maatregelen proberen we de gelegenheid om iets te drinken en te eten aan te bieden.