Praktisch

Locatie
De Elfen en Trollentocht speelt zich af binnen de muren en op het terrein van de Landcommanderij van Alden Biesen in Rijkhoven.

Duur en afstand
De tocht is ongeveer 3 km lang en duurt 1 tot 1,5 uur inclusief de ontmoetingen met elfjes en trollen.

Tickets
Tickets zijn enkel online te koop via deze website. Wegens de populariteit van dit evenement en het beperkt aantal toegelaten bezoekers raden we aan tickets zo snel mogelijk te kopen zodra deze beschikbaar zijn. Hou onze website en social media in de gaten!

Parking
Aan de voorzijde van de kasteel site is er een verhard parkeerterrein beschikbaar. Parkeren op dit terrein is tijdens dit event gratis. Onze parkingmedewerkers vangen jullie op en geleiden de bezoekers naar de start van dit onvergetelijk verhaal.

GPS: Roelants du Vivierlaan, Bilzen

Kledingadvies
De wandeling gaat deels over onverharde paden, zorg zeker voor stevige en waterdichte schoenen of laarzen.

Rolstoelen en kinderwagens
Bepaalde passages van de wandeling zijn niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Hier is een alternatieve route voorzien.
De wandeling gaat deels over onverharde paden. Bij regen kunnen deze moeilijk toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens.

Toiletten
Bij de start en het einde van de wandeling zijn toiletten.

Drinken en eten
Op het einde van de tocht is er de gelegenheid om iets te drinken en te eten in de Tiendschuur van de Landcommanderij Alden Biesen.